ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Πώς θα εισαχθούν αξιωματικοί και λιμενοφύλακες στο Λιμενικό Σώμα, μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 08-05-2020 16:33 Τελευταία ενημέρωση: 08-05-2020 16:49
Πώς θα εισαχθούν αξιωματικοί και λιμενοφύλακες στο Λιμενικό Σώμα, μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων
Δόθηκε στη δημοσιότητα η απαραίτητη προκήρυξη για την εισαγωγή στις σχετικές Σχολές Δοκίμων

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα, με ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: Ω1Τ24653ΠΩ-7Μ1), η προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στην προκήρυξη αυτή αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα προσόντα εισαγωγής των υποψηφίων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και οι προθεσμίες υποβολής τους, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό της προκήρυξης «οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην προκήρυξη, με χρήση ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 11/05/2020 έως και την Κυριακή 24/05/2020.

Ακολούθως, πρέπει να εκτυπώσουν, να υπογράψουν την ως άνω Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους και αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το γνήσιο της υπογραφής, να την υποβάλουν ταχυδρομικά, με συστημένη αλληλογραφία, μαζί με πλήρη δικαιολογητικά, τις ημερομηνίες από τη Δευτέρα 11/05/2020 έως και την Δευτέρα 25/05/2020, στην Επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510)».

Σε άλλο σημείο επισημαίνεται ότι «Συστήνεται στους υποψήφιους να αποστείλουν την αίτηση - υπεύθυνη δήλωσή τους με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά, κατά το δυνατόν νωρίτερα, προς διασφάλιση της ταχύτερης λήψης τους και κατ’ επέκταση της ταχύτερης ολοκλήρωσης της διαδικασίας ελέγχου αυτών. Ως προς την λήψη, σημειώνεται ότι αυτή δύναται να διαπιστώνεται και από τους ίδιους χρησιμοποιώντας τον κωδικό αριθμό παρακολούθησης αποστολής συστημένου (tracking code) που παρέχεται από το ταχυδρομείο (Δημόσιο ή Ιδιωτικό)».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo