• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Άδειες καρέκλες» σε όλη την Ελλάδα!

lawandorder.gr 06-05-2020 22:23
«Άδειες καρέκλες» σε όλη την Ελλάδα!
Διαμαρτυρία των επαγγελματιών της εστίασης για το πρόβλημα επιβίωσης που διατρέχουν οι επιχειρήσεις τους από τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό

Με πλαστικές «άδειες» καρέκλες διαμαρτυρήθηκαν εστιάτορες και ιδοκτήτες καφέ ανά την Ελλάδα, θέλοντας να δείξουν πόσο δύσκολη θα είναι η «επόμενη μέρα» στον κλάδο της εστίασης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα (emtpy chairs) στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης, στο Βόλο, στην Αλεξανδρούπολη, στην Πάτρα, στη Λάρισα, το Ναύπλιο, το Άργος και αλλού.

«Θέλουμε κεφάλαιο κίνησης, μείωση ΦΠΑ, επιδότηση ενοικίου για όλο το διάστημα που είμαστε κλειστεί και να ενταχθούμε σε όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα, στο ΕΣΠΑ, κ.τ.λ.» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Ψητοπωλών και Καφέ Μπαρ του νομού Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Φιλοκώστας. Πρόσθεσε, ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο κλάδος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ενώ ανασφάλεια για την επόμενη ημέρα υπάρχει και για τους εργαζόμενους που απασχολούνται σε αυτόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo