ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας απειλεί και χτυπά με όπλο νεαρό στην Κυψέλη – Επέμβαση της ΔΙΑΣ

Newsroom L&O 01-05-2020 15:11 Τελευταία ενημέρωση: 01-05-2020 15:18
Αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας απειλεί και χτυπά με όπλο νεαρό στην Κυψέλη – Επέμβαση της ΔΙΑΣ
Καρέ-καρέ ένα ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο στην «καρδιά» της Αθήνας

Αποτελεσματική και υποδειγματική ήταν για μια ακόμα φορά η επέμβαση της ΔΙΑΣ Αθήνας σε σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κυψέλη.

Το βίντεο-ντοκουμένο, που φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας αποκλειστικά το LawandOrder, καταγράφει καρέ-καρέ το περιστατικό που σημειώθηκε στην καρδιά της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην οδό Κορθίου, στην Κυψέλη, ένας νεαρός άρχισε να σπρώχνει μια γυναίκα, η οποία όπως αποδείχτηκε είναι μητέρα του, ενώ δείχνοντας το χέρι του φωνάζει ότι «μου “πάτησε” ένεση (σ.σ. προφανώς με ναρκωτικά) όταν κοιμόμουν».

Σε λίγο δευτερόλεπτα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, εμφανίζεται ένας άλλος άνδρας με άσπρο μπλουζάκι, ο οποίος σημαδεύοντας με όπλο τον νεαρό, τον σπρώχνει φωνάζοντάς του ότι θα του ρίξει αν δεν φύγει, ενώ στη συνέχεια με την λαβή του όπλου τον χτυπά στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα προσπαθεί να ηρεμήσει τον οπλοφόρο, ο οποίος συνεχίζει να φωνάζει: «Θα σου ρίξω, φύγε πίσω... Φύγε από δω, φύγε με το καλό αδερφέ...».

Ο άνδρας με το όπλο στη συνέχεια απομακρύνεται και αμέσως φτάνουν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, οι οποίοι επεμβαίνουν ταχύτατα και με επαγγελματισμό, παίρνοντας όλα τα μέτρα που απαιτούνται σε αντίστοιχες δύσκολες καταστάσεις, αφού ακούγεται από περίοικους να φωνάζουν «έχει όπλο».

Αφού διαπιστώνουν ότι ο δράστης έχει διαφύγει, συλλέγουν πληροφορίες και ενημερώνουν το «κέντρο» για τα χαρακτηριστικά του, ενώ κάνουν έλεγχο και σε οδηγό διερχόμενου οχήματος.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ αξιοποιώντας τις μαρτυρίες έφτασαν πολύ γρήγορα στο σπίτι του δράστη, όπου βρήκαν το όπλο, καθώς και ακόμα δύο όπλα.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Πατησίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo