19.3 C
Athens
14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Στη ΜΕΘ ο άνδρας που αναζητούνταν 31 χρόνια για φόνο στη Γερμανία


    Στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Αγρινίου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ο ηλικίας 69 ετών άνδρας που κατηγορείται πως είχε δολοφονήσει μια 25χρονη το 1989 στο κρατίδιο Χάγκεν της Γερμανίας.
    Ο δράστης, σύμφωνα με τις Γερμανικές αρχές, είχε εκτελέσει την Ελληνο- Γερμανίδα με δύο σφαίρες, όταν τον απέρριψε ερωτικά. Τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, σύμφωνα με το σήμα της Γερμανικής αστυνομίας, αποκάλυψε η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού του τμήματος Αμφιλοχίας.
    Ο ηλικιωμένος είχε λιποθυμήσει έξω από την πόρτα του σπιτιού του και ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία μην γνωρίζοντας τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου τον άνδρα.
    Ένας αστυνομικός, αντί να κάνει απλή αναφορά του συμβάντος, αναζήτησε το όνομα του άνδρα, στο σύστημα πληροφοριών Σέγκεν, ανακαλύπτοντας το μυστικό που κρατούσε κρυφό, σύμφωνα με την κατηγορία των Γερμανικών αρχών, 31 ολόκληρα χρόνια.
    Ο αστυνομικός είναι δεδομένο πως αξίζει μνείας λόγο του επαγγελματισμού που επέδειξε κατά την διάρκεια της υπηρεσίας τους.
    Διαβάστε επίσης:
    Έκανε φόνο στο Χάγκεν της Γερμανίας και συνελήφθη 31 χρόνια μετά στο… Αγρίνιο



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ