13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Προανακριτική για Novartis: Αιτήματα για εξέταση ουσιωδών μαρτύρων κατέθεσαν οι δικηγόροι του Παπαγγελόπουλου


    Για εσπευσμένη έναρξη της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση της Novartis και τυχόν παρεμβάσεις του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο χειρισμό της, κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι του τέως αναπληρωτή Δικαιοσύνης Δημήτρης Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν οι συνήγοροι του ελεγχόμενου τέως αναπληρωτή υπουργού, σήμερα κατέθεσαν στην επιτροπή αίτημα εξέτασης ουσιωδών μαρτύρων.
    Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο δικηγόροι, αναφέρει τα εξής:
    «Οι Δημήτριος Τσοβόλας και Λύδια Τσοβόλα, συνήγοροι υπεράσπισης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, κατέθεσαν σήμερα στην ειδική κοινοβουλευτική προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, αιτήματα για εξέταση ουσιωδών μαρτύρων, ενόψει της εσπευσμένης αυριανής συνεδρίασης της ανωτέρω επιτροπής, εν μέσω πανδημίας, και απαγόρευση συναθροίσεων. Η εσπευσμένη αυτή συνεδρίαση της επιτροπής θεωρούμε ότι είναι αδικαιολόγητη και αντιφατική σε σχέση με τα μέτρα που η κυβέρνηση ζητεί να εφαρμοστούν από τους πολίτες της χώρας».
    Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την αυριανή επανέναρξη των εργασιών της επιτροπής δήλωση είχε κάνει και ο κ. Παπαγγελόπουλος. Με αυτή ευχαριστούσε τους «παρανοϊκούς, συκοφάντες και σκευωρούς πολιτικούς» διώκτες του, οι οποίοι όπως ανέφερε «προκάλεσαν εσπευσμένα την επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία σύγκληση της προκαταρκτικής επιτροπής που ερευνά τις στημένες και ανύπαρκτες κατηγορίες» σε βάρος του.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ