Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στη Μόρια

lawandorder.gr 23-04-2020 08:19 Τελευταία ενημέρωση: 23-04-2020 10:01
Πυροβολισμοί με δύο τραυματίες στη Μόρια
Οι δύο αλλοδαποί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στη Μόρια.

Δυο ελαφρά τραυματισμένοι από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τους, Αφγανικής και Ιρανικής καταγωγής, μεταφέρθηκαν χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αρχικά είχαν μεταφερθεί στο ιατρείο του καταυλισμού της Μόριας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Όπως δήλωσαν στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο νοσοκομείο, δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από άγνωστο τους άτομο σε περιοχή που είχαν πάει μαζί με δυο άλλους φίλους τους ιρανικής καταγωγής, περί τα πέντε με επτά χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά του καταυλισμού. Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν βρέθηκαν εκεί για περίπατο.

Σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης οι τραυματίες δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η efsyngr, το γεγονός έχει σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία, καθώς θεωρούν ότι δράστης αυτή τη φορά δεν ήταν κάποιος ντόπιος που θέλησε να προστατεύσει τα πρόβατα ή την αγροτική του καλλιέργεια, αλλά κάποιος τρίτος με διαφορετική ιδιότητα, πιθανότατα αυτή του αιτούντα άσυλο.

Κι αυτό γιατί οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε περιοχή κοντά στο ΚΥΤ, όπου όμως δεν υπάρχουν αγροτικές καλλιέργειες ή κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που να δικαιολογούν κάποια μορφή αυτοάμυνας. Σύμφωνα με την efsyn, αν όλες οι παραπάνω πληροφορίες αποδειχθούν ορθές, ίσως τότε να μιλάμε για πέρασμα της παραβατικότητας σε άλλα πιο σύγχρονα μονοπάτια, με διαφορετικό εξοπλισμό και οργάνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo