Μπόρις Τζόνσον: Το προσωπικό του Βρετανικού Συστήματος Υγείας μου έσωσε τη ζωή!

lawandorder.gr 12-04-2020 17:35 Τελευταία ενημέρωση: 12-04-2020 17:37
Μπόρις Τζόνσον: Το προσωπικό του Βρετανικού Συστήματος Υγείας μου έσωσε τη ζωή!
Μήνυμα του Βρετανού πρωθυπουργού σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε «Θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί αλλιώς» η κατάσταση για τον ίδιο, όταν νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο προσβεβλημένος από την COVID-19, την προηγούμενη εβδομάδα.

«Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω όσα χρωστάω στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) για τη διάσωση της ζωής μου» είπε ο ίδιος σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που ανάρτησε σήμερα στο Twitter, λίγο μετά τη δημοσιοποίησή του εξιτηρίου του, από το νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο.

Νωρίτερα ο Τζόνσον εξήλθε από το νοσοκομείο που νοσηλεύονταν στο Λονδίνο, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από την COVID-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του.

«Ακολουθώντας τις συμβουλές της ιατρικής ομάδας του, ο πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του. Επιθυμεί να τους ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείο St Thomas για την ευφυή φροντίδα την οποία έλαβε» όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του.

Ο Τζόνσον θα παραμείνει κατ΄οίκον για να αναρρώσει πλήρως και φυσικά δεν θα επιστρέψει άμεσα στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo