Αυτοί είναι οι δύο «αστυνομικοί» που είχαν ρημάξει τη μισή Αττική! (Εικόνες)

Μιχάλης Τεζάρης 10-04-2020 15:55 Τελευταία ενημέρωση: 10-04-2020 16:34
Αυτοί είναι οι δύο «αστυνομικοί» που είχαν ρημάξει τη μισή Αττική! (Εικόνες)
Διέπρατταν κλοπές προσποιούμενοι τους αστυνομικούς

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δύο μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν ληστείες και κλοπές, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Οι συγκεκριμένοι διέπρατταν ληστείες και κλοπές προσποιούμενοι τους αστυνομικούς.
Η εν λόγω συμμορία εξαρθρώθηκε την 25-2-2020 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, τελεσθείσα από δύο ή περισσότερους, που είχαν οργανωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, αντιποίηση κατ’ εξακολούθηση και από κοινού, παράνομη βία από κοινού και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες :

ΤΑΣΣΟ Κωνσταντίνο του Χρήστου και της Αγγελικής, γεννηθέντα την 2-4-1991 στην Αθήνα καιΤΑΣΣΟ Χρήστο του Αποστόλου και της Νικολίτσας, γεννηθέντα την 10-8-1970 στο Ζεφύρι


Tα μέλη της σπείρας, δρώντας από κοινού ή κατά μόνας, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προσέγγιζαν ανυποψίαστους πεζούς αλλοδαπούς και προσποιούμενοι του αστυνομικούς, τους αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και έγγραφα.

Σε κάποιες περιπτώσεις μετέβαιναν με τους παθόντες στην οικία τους, όπου με το πρόσχημα της κατ΄οίκον έρευνας αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και έγγραφα παραμονής των παθόντων, ενώ σε άλλες, προκειμένου να εξαναγκάσουν τα θύματα τους να τους παραδώσουν τα ανωτέρω, χρησιμοποιούσαν, απειλή και χρήση σωματικής ή ψυχολογικής βίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo