Δικαίωμα στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση και για τους εργαζόμενους στα στρατιωτικά νοσοκομεία

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 06-04-2020 22:24
Δικαίωμα στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση και για τους εργαζόμενους στα στρατιωτικά νοσοκομεία
Ο βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, απέστειλε σχετική επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Επιστολή για την ένταξη των του υγειονομικού προσωπικού του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) και του υγειονομικού προσωπικού των στρατιωτικών νοσοκομείων όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στους δικαιούχους της έκτακτης οικονομικής ενισχύσεως απέστειλε προς τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, ο βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην ανώτατο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού Στέφανος Γκίκας.

Στην επιστολή του αυτή ο βουλευτής μετέφερε στον υπουργό το προαναφερθέν ζήτημα που απασχολεί όλους τους εργαζόμενους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους γενικότερα τόσο των στρατιωτικών νοσοκομείων, όσο και του ΝΙΜΤΣ, το οποίο – ως γνωστό - δεν συμπεριλαμβάνεται στους δικαιούχους της έκτακτης οικονομικής ενισχύσεως που θα λάβει το προσωπικό του υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας.

Στο «διά ταύτα» της επιστολής, ο Στ. Γκίκας ζήτησε την εξέταση της δυνατότητος καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενισχύσεως, η οποία θα καταβληθεί ως αναγνώριση του σημαντικού έργου που προσφέρει το προσωπικό του υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας στην μάχη που δίνει η χώρα κατά της πανδημίας που έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορονοϊού, και στους εργαζόμενους των στρατιωτικών νοσοκομείων και του ΝΙΜΤΣ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το ΝΙΜΤΣ έχει ενταχθεί εξ ολοκλήρου για την νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό για ένα τετράμηνο, ενώ και στα στρατιωτικά νοσοκομεία όλων των Κλάδων, νοσηλεύονται ασθενείς που νοσούν από τον συγκεκριμένο ιό, όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο Στ.Γκίκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo