18.3 C
Athens
17.9 C
Thessaloniki
Τετάρτη 8 Μαΐου 2024
More

    Στο αυτόφωρο ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε στο Ίλιον – Διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος


    Τα πλημμελήματα της έκθεσης από κοινού και της παράνομης κατοχής όπλου, αντιμετωπίζει ο πατέρας της 8χρονης από το Ίλιον, η οποία τραυματίστηκε από ένα πιστόλι-μπρελόκ στο δεξί της πόδι.
    Σήμερα ο πατέρας του παιδιού που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος αφού του άσκησε τη δίωξη για τα παραπάνω δύο πλημμελήματα, τον παρέπεμψε να δικαστεί από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.
    Την ίδια ώρα, η εισαγγελία κράτησε αντίγραφα της δικογραφίας για την έρευνα όσον αφορά ευθύνες της μητέρας του κοριτσιού, η οποία επίσης είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
    Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής και το παιδί μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παίδων το Σάββατο. Οι γονείς της 8χρονης μετά τη μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο εξαφανίστηκαν και οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να τους συλλάβουν μετά από εκτεταμένες έρευνες το βράδυ της Κυριακής.
    Κατά την προανακριτική του απολογία ο πατέρας της 8χρονης φέρεται να αρνήθηκε ότι το πιστόλι-μπρελόκ που τραυμάτισε την κόρη του ήταν δικό του. Αντίθετα, φέρεται να υποστήριξε πως το όπλο βρήκαν τα δυο του παιδιά σε εξωτερικό χώρο εκεί όπου έπαιζαν.
    Κατά τη διάρκεια των ερευνών, ωστόσο, προέκυψε πως το όπλο με το οποίο τραυματίστηκε η μικρή ανήκει στον πατέρα. Μάλιστα, το βρήκε ο 5χρονος αδελφός του κοριτσιού που πυροβόλησε από λάθος την αδελφή του.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ