Στήριξη των δικηγόρων εν μέσω πανδημίας - Άμεση ένταξή τους στο επίδομα των 800 ευρώ

Newsroom L&O 06-04-2020 15:52
Στήριξη των δικηγόρων εν μέσω πανδημίας - Άμεση ένταξή τους στο επίδομα των 800 ευρώ
Φορολογικές ελαφρύνσεις και απαλλαγή από διάφορες εισφορές, πρότειναν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την ανάγκη να στηριχθούν οι δικηγόροι, εν μέσω πανδημίας, επειδή πρέπει να εξασφαλιστεί η επιβίωσή τους, και η στήριξη αυτή να γίνει σε φορολογικό επίπεδο και με την απαλλαγή από διάφορες εισφορές, τόνισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια διαδικτυακής συνάντησης που είχαν με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Στάθη Κουτσοχήνα και μέλη της διοίκησης.

Επισήμαναν ότι πρέπει να ενταχθούν και οι δικηγόροι στο επίδομα των 800 ευρώ, όπως και να προωθηθεί η ηλεκτρονική δικαιοσύνη και το δικαίωμα των δικηγόρων στην ψηφιακή υπογραφή, να παραταθεί το δικαστικό έτος και να αποσυμφορηθούν οι φυλακές.

Αναφέρθηκαν, επίσης, στην ανάγκη στήριξης της κοινωνίας από τους δικηγόρους, σε θέματα όπως οι πλειστηριασμοί, η προστασία της πρώτης κατοικίας, η λειτουργία της δικαιοσύνης και το δικαίωμα πρόσβασης για όλους σε αγαθά όπως το νερό, το ρεύμα, το αέριο κλπ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δώρα Αυγέρη, Σωκράτης Φάμελλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo