Στράτος Μαυροειδάκος: Ελπίζω να μην φτάσουμε στο κλείσιμο των διοδίων

Newsroom L&O 06-04-2020 11:20
Στράτος Μαυροειδάκος: Ελπίζω να μην φτάσουμε στο κλείσιμο των διοδίων
Τι είπε για το χτεσινό περιστατικό στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας

Στην απόφαση του επικεφαλής της ΑΑΔΕ να απαγορευτεί η αλλαγή κατοικίας στο TAXISnet, μέχρι το τέλος των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), μιλώντας στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι ευτυχώς εισακούστηκε η καταγγελία του ΣΕΦΕΑΑ.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, την τακτική κάποιων να αλλάζουν τόπο κατοικίας για να πάνε στην επαρχία, παρά τις απαγορεύσεις, οι ειδικοί Φρουροί το αντιλήφθηκαν πολύ νωρίς από τους ελέγχους που πραγματοποιούν.

«Το "ελληνικό δαιμόνιο" προσπάθησε, αλλά η άμεση αντίδρασή μας είχε αποτέλεσμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο κ. Μαυροειδάκος, υπογράμμισε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τηρεί τις οδηγίες και συνεργάζεται, ενώ «για τους λίγους που θα προσπαθήσουν να ξεγελάσουν της Αρχές, τους καλώ να μην το κάνουν, γιατί θα ελεγχθούν», είπε.

Για το χτεσινό περιστατικό στην εκκλησία, στην Αγία Βαρβάρα, είπε ότι δεν κάλεσε τον κόσμο ο ιερέας, αλλά «κάποιο άτομο που χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης» και πρόσθεσε ότι η επέμβαση της ΔΙΑΣ ήταν άμεση, ενώ έγινε και μια σύλληψη.

Ο κ. Μαυροειδάκος κάλεσε τους πολίτες να μην πέφτουν θύματα επιτήδειων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και σημείωσε ότι οι πάντες πρέπει να προσέχουν, γιατί η ηλεκτρονική απάτη αυτή την περίοδο είναι σε «άνθηση».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο κλεισίματος των διοδίων, επισήμανε ότι αυτό δεν μπορεί να το πει, παραπέμποντας τις αποφάσεις στην αρμόδια Επιτροπή και την φυσική και πολιτική ηγεσία της αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι «αλπίζω να μην φτάσουμε σε αυτό το μέτρα» και πρόσθεσε με νόημα ότι «οι πολίτες οφείλουν να μείνουν σπίτι, αφού έξω γι' αυτούς είναι οι αστυνομικοί, οι γιατροί και οι νοσηλευτές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo