Τέλος στην καραντίνα Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς - Η ανάρτηση του δημάρχου

lawandorder.gr 06-04-2020 09:53 Τελευταία ενημέρωση: 06-04-2020 09:55
Τέλος στην καραντίνα Δαμασκηνιάς και Δραγασιάς - Η ανάρτηση του δημάρχου
Η απόφαση τηρήθηκε κατά γράμμα με αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα να μην έχει εντοπιστεί κανένα νέο κρούσμα

Σήμερα, στις 6 το πρωί, ολοκληρώθηκε η απόφαση για καραντίνα στους οικισμούς Δραγασιάς και Δαμασκηνιάς σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή.

Η απόφαση τηρήθηκε κατά γράμμα με αποτέλεσμα την τελευταία εβδομάδα να μην έχει εντοπιστεί κανένα νέο κρούσμα. Ως εκ τούτου γίνεται άρση της συνολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας και μετακίνησης από και προς τα δύο χωριά, ωστόσο παραμένουν τα γενικά μέτρα περιορισμών που ισχύουν για όλη την Ελλάδα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου έχει ως εξής:

ΑΡΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΓΑΣΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι αύριο από 6:00 προ μεσημβρίας παύει να ισχύει το καθεστώς του περιορισμού κυκλοφορίας από και προς τους οικισμούς Δραγασιά και Δαμασκηνιά.
Την τελευταία εβδομάδα κανένα κρούσμα σε όλο το Δήμο δεν βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό γεγονός που μας κάνει όλους πιο αισιόδοξους. Ταυτόχρονα δικαιώνει την συνολική στάση και προσπάθειά μας και ιδιαίτερα των κατοίκων των χωριών μας έναντι αυτής της απειλής ανταμείβοντας την υπομονή και το κουράγιο τους. Για να μην πάνε όλοι οι κόποι μας χαμένοι συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ελπίζοντας το συντομότερο να βγούμε από αυτήν την μάχη νικητές με τις λιγότερες απώλειες.
Για το σύνολο των κατοίκων του Δήμου συνεχίζουν να ισχύουν οι περιορισμοί μετακίνησης όπως έχουν ανακοινωθεί. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία η μετακίνηση προς και από τους όμορους δήμους Άργους Ορεστικού, Γρεβενών και Κοζάνης εξαιρουμένων όσων έχουν βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου η άλλη ειδική άδεια και μόνο. Δηλαδή απαγορεύεται η μετακίνηση για αγορές, επισκέψεις σε συγγενείς ή οποιαδήποτε άλλο λόγο. Εφιστούμε την προσοχή, καθώς οι παραβάτες σύμφωνα με το νόμο και μετά την αυστηροποίηση των μέτρων διώκονται από τις αρχές και επιβάλλονται υψηλότατα πρόστιμα.
Για τον πιο πάνω λόγο, ο δήμος θα συνεχίσει με τις υπηρεσίες του να εξυπηρετεί την τροφοδοσία των κατοίκων της Δαμασκηνιάς και της Δραγασιάς ανά διήμερο στα τηλέφωνα που μέχρι σήμερα καλούσαν, ώστε να εξυπηρετηθούν και να αποφύγουν περιττές μετακινήσεις. Υπενθυμίζουμε το τηλέφωνο επικοινωνίας για τους κατοίκους των δύο διαμερισμάτων: 6955954030.
Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους περιορισμούς των μετακινήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 24653 50110 και 24653 50121 η καλώντας την Ελληνική Αστυνομία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo