Συνάντηση Μητσοτάκη - Τσιόδρα για τα επόμενα βήματα

Newsroom L&O 04-04-2020 15:34
Συνάντηση Μητσοτάκη - Τσιόδρα για τα επόμενα βήματα
Ο πρωθυπουργός συνάντησε σήμερα τον Τσιόδρα για να συντονίσουν τα επόμενα βήματα και αποκάλυψε πώς βιώνει ο ίδιος αυτές τις δύσκολες μέρες: «Εχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου!» 
Τον γύρο των social media κάνει η φωτογραφία που δείχνει τα δύο πρόσωπα της μάχης του κορωνοϊού να συζητούν στο πρωθυπουργικό γραφείο. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σωτήρης Τσiόδρας πιάνουν από νωρίς δουλειά καθώς η πρόκληση που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει η χώρα μας είναι τεράστια και ο περιορισμός της εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι μια μάχη, η οποία δεν αφήνει περιθώρια ξεκούρασης και χαλάρωσης. 

Η φωτογραφία είναι από τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον «στρατηγό» στη μάχη κατά του ιού και επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα
 
«Σάββατο πρωί. Συζητώντας με τον Σωτήρη Τσιόδρα τα επόμενα βήματα», έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του. 
 
 
 
Ο πρωθυπουργός έχει συνεχώς συσκέψεις και όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο»: «Εχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν υπάρχουν Σάββατα, δεν υπάρχουν Κυριακές. Υπάρχει μόνο μια καθημερινή ρουτίνα η οποία αναπόφευκτα περιστρέφεται γύρω από την προσήλωση στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Σε προσωπικό επίπεδο, το μόνο καλό αυτής της κατάστασης είναι ότι καθόμαστε κάθε βράδυ μαζί όλη η οικογένεια. Εγώ, η Μαρέβα και τα τρία παιδιά μας. Είχαμε καιρό να περάσουμε μαζί τόσο χρόνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo