ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ευρεία σύσκεψη για το «δώρο Πάσχα» στα Σώματα Ασφαλείας

Newsroom L&O 03-04-2020 13:42
Ευρεία σύσκεψη για το «δώρο Πάσχα» στα Σώματα Ασφαλείας
Τι αποκαλύπτει και τι εκτιμά το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Την πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης και το θέμα της χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης («δώρο Πάσχα») στα Σώματα Ασφαλείας, στα πρώτυπα του ποσού που θα δοθεί σε υγειονομικούς και εργαζόμενους στην Πολιτική Προστασία, αποκαλύπτει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), το οποίο παρακολουθεί πολύ στενά και «τρέχει» από την αρχή το όλο ζήτημα. 

Στον ανακοίνωση του ΣΕΦΕΑΑ τονίζεται ότι «παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις σε ένα αίτημα στο οποίο "μπήκε μπροστά" και αφορά στην έμπρακτη στήριξη των ενστόλων, τοποθετώντας τους η Κυβέρνηση στην πρώτη γραμμή της μάχης, ενημερώνουμε:

Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στελεχών της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με θέμα την οικονομική ενίσχυση των υπηρετούντων στα σώματα ασφαλείας, με κοινή κατεύθυνση στην άμεση χορήγησή του.

Σημερινή ενημέρωση, μας θέλει να μην έχει οριστικοποιηθεί η απόφαση ασχολούμενοι όλοι με οικονομικά στοιχεία και οικονομικά περιθώρια χορήγησης. Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα προκύψει οριστική απόφαση, η οποία και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Εμείς μένουμε πιστοί στην προσπάθεια να ευοδωθούν οι προσδοκίες όλων μας.

Μένουμε στο ότι η μοναδική χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo