Πέτσας: Αν χρειαστεί, θα κλείσουμε και τα διόδια

Newsroom L&O 03-04-2020 09:22 Τελευταία ενημέρωση: 03-04-2020 09:23
Πέτσας: Αν χρειαστεί, θα κλείσουμε και τα διόδια
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε πως όπως υπάρχει σχέδιο κλιμάκωσης καταστρώνεται και στρατηγική αποκλιμάκωσης των μέτρων για την επόμενη μέρα.

Δεν προβλέπεται μετακίνηση για Πάσχα στο χωριό ξεκαθάρισε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσα και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κλείσουν τα διόδια στις Εθνικές Οδούς αν και εφόσον κριθεί κάτι τέτοιο αναγκαίο. «Δε θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο των αστυνομικών ελέγχων ανήμερα του Πάσχα», συμπλήρωσε λέγοντας πως πρέπει φέτος να σουβλίσουμε τον ...κορονοϊό.

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να τηρήσουμε μια ισορροπία μεταξύ της πλειονότητας που τηρεί τα μέτρα και κάποιων λίγων που τα καταστρατηγούν, τόνισε ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Κάποιοι βλέπουν τα ίδια πρόσωπα δυο και τρεις φορές τη μέρα στο σούπερ μάρκετ -ούτε πριν τον κορονοϊό δεν πηγαίναμε τόσες φορές σούπερ μάρκετ», ανέφερε χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας πως η όποια αυστηροποίηση των μέτρων θα αφορά στους απείθαρχους.

Ο κ. Πέτσας διευκρίνισε ακόμη πως όπως υπάρχει σχέδιο κλιμάκωσης καταστρώνεται και στρατηγική αποκλιμάκωσης των μέτρων για την επόμενη μέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo