Εθελοντική αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Α. την Δευτέρα 6 Απριλίου

Newsroom L&O 01-04-2020 16:20
Εθελοντική αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Α. την Δευτέρα 6 Απριλίου
Στην αίθουσα του ΚΕ.ΜΕ.Α και ώρες 09:00 έως 13:00

Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 06 Απριλίου 2020 και από ώρες 09:00 έως 13:00 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην αίθουσα του ΚΕ.ΜΕ.Α. (είσοδος από παλιές Σχολές Μεσογείων).

«Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, θέλοντας να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τη σκληρή μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας και οι συνάδελφοί μας καθημερινά στο δρόμο για να εφαρμόζουν τα αναγκαία μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, αποφασίσαμε όπως σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Σωτηρία το οποίο στεγάζει την τράπεζα αίματός μας, η ποσότητα του αίματος που θα συγκεντρωθεί να διατεθεί εξ’ ολοκλήρου για τις ανάγκες του ''Σωτηρία'', το οποίο αποτελεί ένα από τα εξειδικευμένα Νοσοκομεία για κρούσματα του covid-19. Η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών η οποία λειτουργεί εδώ και δύο δεκαετίες, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πανελλαδικά. Το αίμα που συγκεντρώνεται σε τακτική μηνιαία αιμοδοσία, χρησιμοποιείται, τόσο για τις ανάγκες των μελών μας, όσο και συγγενικών τους προσώπων όταν παραστεί ανάγκη κάλυψης σε αίμα.», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ.

Να σημειωθεί ότι, στους εθελοντές αιμοδότες χορηγείται 4ήμερη ειδική άδεια αιμοδοσίας κάθε φορά που προσφέρουν αίμα προς χρήση των Τραπεζών αίματος των συνδικαλιστικών Ενώσεων (υπ΄αριθμ.1005/16/1013162 από 25/05/2016 διαταγή Α.Ε.Α).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo