Την θλίψη τους εκφράζουν οι δικηγόροι για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου

Κατερίνα Μάνθου 01-04-2020 12:52 Τελευταία ενημέρωση: 01-04-2020 12:53
Την θλίψη τους εκφράζουν οι δικηγόροι για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου
Η Ολομέλεια των προέδρων αναφέρει, ότι «σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας του θανόντος, αντί στεφάνου, θα προβεί σε δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου»

Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για το θάνατο του Μανώλη Γλέζου.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της η Ολομέλεια, η οποία συνήλθε υπό τον πρόεδρό της Δημήτρη Βερβεσό, υπογραμμίζει ότι ο Μανώλης Γλέζος, ήταν «αντιστασιακός, αγωνιστής της Δημοκρατίας, με το ήθος, τη συνέπειά του, τις ιδέες του και τους διαρκείς αγώνες του, έχει δίκαια κατακτήσει μία εξέχουσα θέση στην σύγχρονη πολιτική, και όχι μόνο, ιστορία του τόπου και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τις νεότερες γενιές».

Ο δικηγορικός κόσμος σημειώνει, ακόμη, ότι «το κατέβασμα της σβάστικας από την Ακρόπολη, κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής και ο διαρκής αγώνας του για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων αποτελούν κορυφαίες στιγμές της δράσης του».

Τέλος, η Ολομέλεια των προέδρων αναφέρει, ότι «σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας του θανόντος, αντί στεφάνου, θα προβεί σε δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo