Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για κάγκελα στη Νέα Παραλία: Έχουμε το κίνημα «Δεν κολλάω»

Newsroom L&O 01-04-2020 09:25 Τελευταία ενημέρωση: 01-04-2020 09:27
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για κάγκελα στη Νέα Παραλία: Έχουμε το κίνημα «Δεν κολλάω»
Η απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού και εκτός από εκατοντάδες κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν πινακίδες σήμανσης, που ενημερώνουν τους πολίτες για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έκλεισε οριστικά για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, από το μεσημέρι της Τρίτης, η Νέα Παραλία από τον Λευκό Πύργο έως το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός, που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες.

Η απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού και εκτός από εκατοντάδες κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν πινακίδες σήμανσης, που ενημερώνουν τους πολίτες για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ζέρβας: «Έχουμε το κίνημα 'δεν κολλάω"»

Για οδυνηρή απόφαση έκανε λόγο την Τετάρτη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ελπίζω να μην αργήσαμε, αλλά η ιδέα ότι θα είχαμε καλοκαιρία με χιλιάδες κόσμο μας έκανε να πάρουμε τα περιοριστικά μέτρα. Μια μειοψηφία μπορεί να κάνει τη ζημιά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι «και η Θεσσαλονίκη, όπως και όλη η χώρα, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά σε σύγκριση με άλλα κράτη και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά. Ίσως αυτό δημιούργησε έναν εφησυχασμό. Σε παράφραση του κινήματος «δεν πληρώνω», έχουμε ένα κίνημα του «δεν κολλάω». Πάντως, αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι, παρά τους φόβους μου πως αυτός ο κόσμος θα γεμίσει άλλους χώρους, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Γιατί αυτός ο κόσμος διάλεγε την παραλία για να ξεσκάσει και όχι άλλα μέρη".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo