Ανάστατο το προσωπικό μετά το κρούσμα κορονοϊού σε λεχώνα στο «Αλεξάνδρα»

Newsroom L&O 01-04-2020 08:43 Τελευταία ενημέρωση: 01-04-2020 08:45
Ανάστατο το προσωπικό μετά το κρούσμα κορονοϊού σε λεχώνα στο «Αλεξάνδρα»
Τι ανησυχεί τους εργαζόμενους

Ανησυχία και αναστάτωση έχει προκαλέσει στο προσωπικό του «Αλεξάνδρα» η υπόθεση με γυναίκα από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών Ριτσώνας που γέννησε με καισαρική την Πέμπτη και βρέθηκε μετά το σχετικό τεστ θετική στον κορονοϊό.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εργαζόμενος του νοσοκομείου είπε η ιχνηλάτηση επαφών προχωράει, αλλά ακόμη δεν έχουν βρεθεί οι άλλες δύο γυναίκες που βρίσκονταν μαζί με την ασθενή στο δωμάτιο, εκ των οποίων η μία Ελληνίδα. Εκτίμησε ωστόσο ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν οι δυο γυναίκες.

Πρόσθεσε ακόμη ότι από τα 41 άτομα που έχουν ιχνηλαητηθεί έως τώρα, 15 μαίες και γιατροί θεωρήθηκαν υψηλού κινδύνου και έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος με τις εξελίξεις: «Όταν ένας ασθενής βγάζει 15 άτομα σε καραντίνα, τι θα γίνει με την πρόθεση που ακούστηκε ότι υπάρχει να λειτουργήσουν εδώ 8 κλίνες με ασθενείς για κορονοϊό;».

Ο εργαζόμενος σχολίασε πως δεν υπάρχει μπλούζες, γυαλιά και το απαραίτητο προστατευτικό υλικό ενώ μίλησε για «νοσοκομείο-πολυκατοικία» όπου δεν μπορεί να γίνει έλεγχος της διασποράς και το οποίο επιπλέον έχει μονάδα νεογνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo