Αποκλειστικό βίντεο και εικόνες L&O - Μόρια: Συμπλοκές αλλοδαπών με ρόπαλα και πέτρες - Φθορές σε όχημα

Μιχάλης Τεζάρης 01-04-2020 09:35 Τελευταία ενημέρωση: 01-04-2020 09:40
Αποκλειστικό βίντεο και εικόνες L&O - Μόρια: Συμπλοκές αλλοδαπών με ρόπαλα και πέτρες - Φθορές σε όχημα
Την ώρα που η χώρα «στροβιλίζεται» στην δίνη του κορoνοϊού, η κατάσταση στο ΚΥΤ παραμένει τραγική, χωρίς να έχει αλλάξει το παραμικρό

Επεισόδια μεταξύ παράτυπων μεταναστών και συμπλοκή με πέτρες και ρόπαλα, σημειώθηκαν στο καμπ της Μόριας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της έντασης, διερχόμενο αυτοκίνητο με έναν επιβάτη δέχτηκε «αδέσποτες» πέτρες με αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το lawandorder.gr να προκληθούν φθορές στο όχημα, ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός.

Όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά βίντεο, μεγάλες ομάδες μεταναστών, κυρίως Αφγανικής υπηκοότητας κινήθηκαν με πέτρες και ρόπαλα στα χέρια, μέσα στα χωράφια, σε μια προσπάθεια να κινηθούν κατά άλλης ομάδας μεταναστών. Οι δυο ομάδες συνεπλάκησαν το απόγευμα της Τρίτης για άγνωστα κίνητρα. 

Την ώρα που η χώρα «στροβιλίζεται» στην δίνη του κορoνοϊου, η κατάσταση στη Μόρια παραμένει τραγική, χωρίς να έχει αλλάξει το παραμικρό. Η ΕΛ.ΑΣ σε μια προσπάθεια πάντως αποτροπής της διασποράς του ιού, έχει απαγορεύσει την μετακίνηση μεταναστών στην πόλη της Μυτιλήνης και τα γύρω χωριά με αποτέλεσμα να μην  καλύπτονται οι ανάγκες των 20.000 ατόμων που διαβιούν στον καταυλισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo