Πέτσας: Φέτος Πάσχα στο σπίτι - Δεν θα πάμε σε χωριά και εκκλησίες

Newsroom L&O 30-03-2020 15:29 Τελευταία ενημέρωση: 30-03-2020 15:31
Πέτσας: Φέτος Πάσχα στο σπίτι - Δεν θα πάμε σε χωριά και εκκλησίες
«Ζούμε μια ιστορική στιγμή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στα χωριά και στις εκκλησίες, ούτε θα σουβλίσουμε το παραδοσιακό αρνί στις αυλές. Φέτος θα κάτσουμε σπίτι. Έχουμε χρόνια να γιορτάσουμε», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτών συντακτών και μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια και απαντώντας σε ερωτήσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «φέτος το Πάσχα είναι αλλιώς. Δεν είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η Ιερά Σύνοδος είναι σε επικοινωνία με την κυβέρνηση. Εξετάζουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα να γίνουν οι λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών».

«Ζούμε μια ιστορική στιγμή», τόνισε ο ίδιος και σημείωσε ότι «φέτος δεν θα ψήσουμε το Πάσχα στο χωριό. Θα το γιορτάσουμε σπίτι. Έχουμε χρόνια να γιορτάσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό και υποστήριξε πως «δεν εξετάζουμε περισσότερα περιοριστικά μέτρα. Είναι ήδη συγκινητική η τήρησή τους από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Οι παραβάτες θα συνεχίσουν να εντοπίζονται».

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με ενδεχόμενη μείωση των μισθών στο Δημόσιο, ο κ.Πέτσας ξεκαθάρισε πως «Δεν εξετάζεται αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο περικοπής μισθών στο Δημόσιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo