Μαυροειδάκος: Θα ήμασταν όλοι fit, αν τόσοι συμπολίτες μας είχαν βγει πράγματι για σωματική άσκηση

Newsroom L&O 30-03-2020 08:07 Τελευταία ενημέρωση: 30-03-2020 08:21
Μαυροειδάκος: Θα ήμασταν όλοι fit, αν τόσοι συμπολίτες μας είχαν βγει πράγματι για σωματική άσκηση
Ο γενικός γραμματέας σωματείου Ειδικών Φρουρών υπογράμμισε ακόμη πως ιδιαίτερο βάρος από την πλευρά της αστυνομίας έχει δοθεί και στην προστασία των κλειστών καταστημάτων

«Ξαφνικά όλοι οι συμπολίτες μας βγαίνουν έξω για σωματική άσκηση» διαπίστωσε ο γενικός γραμματέας σωματείου ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, κληθείς να σχολιάσει την πορεία των αστυνομικών ελέγχων ως προς την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της άσκοπης μετακίνησης. Χαριτολογώντας ο κ. Μαυροειδάκος συμπλήρωσε: «Μακάρι να συνέβαινε αυτό, θα ήμασταν όλοι fit».

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι εκ μέρους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και άλλων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ είναι εντατικοί και πως υπάρχει δυνατότητα διασταύρωσης όσων υποστηρίζουν όσοι κινούνται έξω.

«Δεν μπορείς να λες ότι βγήκες για σωματική άσκηση ή για ψώνια και να σε βρίσκουμε στη Χαλκίδα» τόνισε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως και στα διόδια υπάρχει μηχανισμός ελέγχου. 

Ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε ακόμη πως ιδιαίτερο βάρος από την πλευρά της αστυνομίας έχει δοθεί και στην προστασία των κλειστών καταστημάτων από τυχόν διαρρήξεις, καθώς -όπως επισήμανε- η μικροεγκληματικότητα έχει μειωθεί λόγω των έκτακτων μέτρων έως και 80%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo