Ο Έβρος κράτησε! Αλλοδαποί έκαψαν σκηνές και έφυγαν από τα σύνορα (Βίντεο και Εικόνες)

Μιχάλης Τεζάρης 27-03-2020 11:29 Τελευταία ενημέρωση: 27-03-2020 12:33
Ο Έβρος κράτησε! Αλλοδαποί έκαψαν σκηνές και έφυγαν από τα σύνορα (Βίντεο και Εικόνες)
Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα οι μετανάστες ξεκίνησαν να καίνε σκηνές και αντικείμενα, ενώ περιμετρικά, είχε δημιουργηθεί μια ακτίνα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής

Στην απομάκρυνση των τελευταίων 200 ατόμων που είχαν απομείνει στην τουρκική πλευρά των συνόρων και προκαλούσαν ταραχές και επιθέσεις κατά των Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτικών, προχώρησαν τα ξημερώματα στελέχη της τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα οι μετανάστες ξεκίνησαν να καίνε σκηνές και αντικείμενα, ενώ περιμετρικά, είχε δημιουργηθεί μια ακτίνα της Τουρκικής στρατοχωροφυλακής.

Καθ΄ όλο το εκείνο το χρονικό διάστημα δεν παρατηρήθηκε καμία πρόθεση επιθετικής ενέργειες κατά των Ελλήνων που παρατηρούσαν τις κινήσεις όντας σε διαρκή εγρήγορση.

Στη συνέχεια οι αλλοδαποί επιβιβάστηκαν συντεταγμένα σε πούλμαν και απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Οι Ελληνικές αρχές βρίσκονται πάντα σε επαγρύπνηση αλλά με το πρώτο φως της ημέρας στελέχη που βρίσκονται στο σημείο ανέφεραν χαρακτηριστικά «ψάχνουμε να βρούμε δείγμα αλλοδαπού».

Παναγιωτόπουλος: «Τα μαζεύουν και φεύγουν» - Σημάδια διάλυσης του άτυπου καταυλισμού μεταναστών στις Καστανιές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo