Εμπρησμός σε όχημα του δήμου Καλαμαριάς που μετέφερε γεύματα σε ευπαθείς πολίτες - Βίντεο στα χέρια των Αρχών

Newsroom L&O 27-03-2020 10:39 Τελευταία ενημέρωση: 27-03-2020 10:40
Εμπρησμός σε όχημα του δήμου Καλαμαριάς που μετέφερε γεύματα σε ευπαθείς πολίτες - Βίντεο στα χέρια των Αρχών
Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Μικρουλέα

Παρανάλωμα του πυρός έγινε όχημα του δήμου Καλαμαριάς, με το οποίο η δημοτική Αρχή έκανε διανομές γευμάτων σε ηλικιωμένους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά αποδίδεται σε εμπρηστική ενέργεια και ήδη η Πυροσβεστική εξετάζει υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε κινήσεις άνδρα που φέρεται ως δράστης του εμπρησμού.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Αγίου Νικολάου και Μικρουλέα στην Καλαμαριά, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησε η Πυροσβεστική.

Για το περιστατικό κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται σε «ξεκάθαρη κακόβουλη πράξη ενάντια στους πολίτες και στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου».

Στην ίδια ανάρτηση επισημαίνει ότι με το συγκεκριμένο όχημα «μεταφέρονταν και διανέμονταν καθημερινά δεκάδες γεύματα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ώστε να προστατευθούν από τον ιό».

«Κανένας σεβασμός στη δημόσια περιουσία, κανένας σεβασμός στον συνάνθρωπο. Μόνο ντροπή και θλίψη μπορώ να αισθανθώ για τον "άνθρωπο" που κατέγραψαν οι κάμερες», καταλήγει η ανάρτηση του κ. Δαρδαμανέλη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo