Συγκινητικές στιγμές στην έπαρση της Σημαίας στις Καστανιές Έβρου (Εικόνες - Βίντεο)

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 26-03-2020 20:36 Τελευταία ενημέρωση: 26-03-2020 20:38
Συγκινητικές στιγμές στην έπαρση της Σημαίας στις Καστανιές Έβρου (Εικόνες - Βίντεο)
Φωτογραφίες και από τη διέλευση αεροσκαφών την 25η Μαρτίου

Μια σειρά από «δυνατές» φωτογραφίες όπως και ένα βίντεο από τη χθεσινή τελετή
επάρσεως της Ελληνικής Σημαίας στο μεθοριακό Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ1) στις Καστανιές του Έβρου, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα  το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης.


Το υλικό βεβαίως είναι του ΓΕΣ και προκαλεί απορία γιατί το υλικό αυτό από τις Καστανιές δημοσιοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από το ΓΕΕΘΑ, το οποίο ρωτήσαμε σχετικώς και μας απάντησε ότι «οι …παρελάσεις είναι διακλαδικές»!

Επίσης στη δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες από τη χθεσινή διέλευση
πτητικών μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού πάνω από το χώρο του Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη κατά τη λιτή τελετή καταθέσεως στεφάνου στο Μνημείο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

Βεβαίως αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία από τις φωτογραφίες αυτές δεν φαίνεται η Ακρόπολη ή έστω κάποιο κτίριο, ενώ και ένα αεροσκάφος F-16 που κατά το ΓΕΕΘΑ πέταξε πάνω από την Αθήνα στην προχθεσινή δοκιμαστική διέλευση, φέρει εμφανώς ένα βλήμα αέρος-αέρος κάτι εξαιρετικά σπάνιο για να μην πούμε απαγορευτικό για ένα μαχητικό όταν περνάει σε όσο χαμηλό ύψος πάνω από κατοικημένη περιοχή!

Σε κάθε περίπτωση το όποιο υλικό δημοσιοποιείται – και αναφερόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν γεννάται θέμα «απορρήτου» κλπ – καλό είναι να δίδεται εγκαίρως και να έχει μία σχέση…με την πραγματικότητα! Και όχι να δίδονται δίκην «απονομής δικαιοσύνης» ως προς την ΠΑ, που έκανε μεν χθες …(ηχητική) διέλευση, καθώς ο μοναδικός κάμεραμαν της ΕΡΤ την έχασε αφού εκείνη την ώρα ο άνθρωπος έδειχνε κάποιο άλλο πλάνο και ουδείς τον είχε ενημερώσει ότι πλησίαζε το χώρο ο σχηματισμός!

Τέλος πάντων.

Μετά τη σχετική «γκρίνια» μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες και το βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo