ΠΟΜΕΝΣ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του 46χρονου ανθυπασπιστή από κορονοϊό

Newsroom L&O 26-03-2020 18:41
ΠΟΜΕΝΣ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του 46χρονου ανθυπασπιστή από κορονοϊό
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ),αποχαιρετούν συνάδελφο τους,με αισθήματα βαθιάς θλίψης και οδύνης

Έφυγε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, τα ξημερώματα σε ηλικία 46 χρονών ο Ανθυπασπιστής (ΤΧ) Κ.Μ που υπηρετούσε στο 316 ΣΠΤΧ του Στρατού Ξηράς στην πόλη της Ξάνθης,αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΟΜΕΝΣ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της:

Έφυγε σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, τα ξημερώματα από κοντά μας σε ηλικία 46 χρονών ο Ανθυπασπιστής (ΤΧ) Κ.Μ που υπηρετούσε στο 316 ΣΠΤΧ του Στρατού Ξηράς στην πόλη της Ξάνθης. Ο συνάδελφος μας κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του διακρίθηκε για το ήθος, την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και την καλοσύνη του.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), τον αποχαιρετούν με αισθήματα βαθιάς θλίψης και οδύνης εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στους συναδέλφους και στους φίλους του, ευχόμενοι να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ο Πανάγαθος Θεός ας απαλύνει τον πόνο τους.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ συνάδελφε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo