ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

«Όταν γυρίσω θα τους…» - Μετά την ανάρτηση Καψώχα και τουίτ Κούλογλου

Newsroom L&O 26-03-2020 11:45 Τελευταία ενημέρωση: 26-03-2020 11:59
«Όταν γυρίσω θα τους…» - Μετά την ανάρτηση Καψώχα και τουίτ Κούλογλου
Παρά τις αντιδράσεις που έφερε η ανάρτηση του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Παρά τις αντιδράσεις που έφερε η ανάρτηση του Σωτήρη Καψώχα, δημοσιογράφου και υπεύθυνου του γραφείου Τύπου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος χθες με ανάρτησή στο Facebook υιοθέτησε ρεμβασιστικό λόγο, και ο ευρωβουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέλιος Κούλογλου τουίταρε σήμερα γελοιογραφία με παρεμφερές περιεχόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Σωτήρης Καψώχας με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook εξαπέλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας πως εξυπηρετεί τους ημετέρους και τους ιδιώτες, ενώ δήλωσε πως κουράστηκε να αντιπαλεύει την ηλιθιότητα καταλήγοντας: «Ένα μόνο έχω να επισημάνω, παραφράζοντας λίγο τον Καραϊσκάκη. Ας τελειώσει πρώτα αυτός ο εφιάλτης και "όταν γυρίσω θα τους γ.....ω"».

Στη συνέχεια απέσυρε την ανάρτηση υποστηρίζοντας πως έγινε προσπάθεια σπεκουλαρίσματος.Σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογου ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα σκίτσο που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα του tvxs.

Το σκίτσο αναπαριστά έναν φανταστικό διάλογο του Καραϊσκάκη με τον τυπικό Ελληνα φουστανελά: «Γιώργο Καραϊσκάκη, κόβουν το 50% στους μισθούς!», με τον ήρωα να απαντά: «Μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@μήσω!».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo