Εξετάζεται το ενδεχόμενο να μη δοθούν άδειες Πάσχα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 23-03-2020 13:09
Εξετάζεται το ενδεχόμενο να μη δοθούν άδειες Πάσχα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων
Όσα ανέφερε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος

Το ενδεχόμενο να μη δοθούν άδειες Πάσχα στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων εξετάζεται αυτή τη στιγμή συμφώνως με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, στο πλαίσιο της λήψεως όλων των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα λειτουργίας στις Ένοπλες Δυνάμεις, που ως τώρα έχουν καταφέρει να έχουν λιγότερα κρούσματα και από τα δάχτυλα της μιας χειρός.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΥΕΘΑ μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς σχετικώς από τον Γ.Παπαδάκη, απάντησε τα εξής:

«Ακούστε, αυτή τη στιγμή μελετάμε όλα τα πιθανά μέτρα και δεν το κάνουμε όπως είπαμε για να τιμωρήσουμε κάποιον, αλλά για να προστατέψουμε όλους. Επομένως αυτή τη στιγμή πραγματικά είναι υπό μελέτη και η κατάργηση χορήγησης των εορταστικών αδειών του Πάσχα. Βεβαίως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά θα δούμε μετά πως θα το ισοσκελίσουμε αλλά είναι στο τραπέζι, δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα θα το αποφασίσουμε και επόμενες μέρες.

Γ. Παπαδάκης «Ανοιχτό το ενδεχόμενο ματαίωσης των αδειών για το Πάσχα; Δεν είναι ακόμα αποφασισμένο όπως σας είπα. Το μελετάμε όμως και θα αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών. Πρέπει να σταθμίσουμε κάποια πράγματα.

Τα σταθμίζουμε και κάθε αίσθηση ευθύνης και διάθεσης να προστατευτούν οι ένοπλες δυνάμεις. Τίποτα παραπάνω» απάντησε ο υπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo