Τη χορήγηση έκτακτου δώρου Πάσχα ζητούν και οι Ειδικοί Φρουροί

Newsroom L&O 19-03-2020 21:48
Τη χορήγηση έκτακτου δώρου Πάσχα ζητούν και οι Ειδικοί Φρουροί
«Αναγνώριση του έργου όλων όσων μάχονται στην 1η γραμμή»

Τη χορήγηση έκτακτου δώρου Πάσχα ζητούν και οι ειδικοί φρουροί, μετά την αναγγελία του πρωθυπουργού ότι, θα δοθεί σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), εκφράζει την ελπίδα ο πρωθυπουργός να αναγνωρίσει τις «υπεράνθρωπες προσπάθειες των ενστόλων της χώρας, οι οποίοι στον παρόντα χρόνο, ενώ είναι επιφορτισμένοι, παράλληλα με τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στη νησιά μας και στον Έβρο, την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κρίσης εκ της πανδημίας του κορωνοϊού».

Η ανακοίνωση:

Πριν από λίγο, ο Πρωθυπουργός της χώρας σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ανακοίνωσε, εκτός των άλλων, σε αναγνώριση του έργου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ότι «Σε κάθε περίπτωση, έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες: Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας, αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς.».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Πρωθυπουργός αναγνωρίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ενστόλων της χώρας, οι οποίοι στον παρόντα χρόνο, ενώ είναι επιφορτισμένοι, παράλληλα με τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στη νησιά μας και στον Έβρο, την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κρίσης εκ της πανδημίας του κορωνοϊού, και την υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ασφάλεια των πολιτών και την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας σε αυτούς, ερχόμενοι σε καθημερινοί επαφή σε όλη την επικράτεια, εκτελώντας έτσι με αυταπάρνηση το υψηλό τους καθήκον,επιπλέον του περιορισμού χορήγησης αδειών (αναστολή αδειών)και εκθέτοντας καθημερινώς τον εαυτό τους στη λαίλαπα του κορωνοϊού.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός σε άλλο διάγγελμα είπε:
«Οι μαχητές των νοσοκομείων μας αξίζουν κάθε βοήθεια. Είναι οι ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες. Όπως και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και οι ένστολοί μας που νύχτα και μέρα προσφέρουν τον εαυτό τους για το κοινό καλό. Τους ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των Ελλήνων.»

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ

Η Πολιτική μας ηγεσία, κκ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου και Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, έχουν κάθε λόγο να του το υπενθυμίσουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo