20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Κηφισιά: Τι όπλισε το χέρι του αστυφύλακα και εκτέλεσε την πρώην σύζυγό του και την φίλη της


    Ένα κοινό δάνειο για σπίτι που απέκτησαν ενώ ήταν παντρεμένοι, μια προσπάθεια επανασύνδεσης που έπεσε στο κενό και η παθολογική ζήλια προς την πρώην σύζυγο τους, εκτιμάται πως ήταν τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του 35χρονου αστυφύλακα που εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο την πρώην γυναίκα του και τη φίλη.
    Ήταν 18:30 όταν η πρώην σύζυγος, μαζί με την φίλη τους βγήκαν από το σούπερ μάρκετ επί της Αχαρνών στην Κηφισιά. Εκεί τις περίμενε ο 35χρονος δράστης που ουσιαστικά τις εκτέλεσε αδειάζοντας στα σώματα τους μια γεμιστήρα.
    Η φίλη της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, την είχε υποστηρίξει κατά την διάρκεια της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον 35χρονο, για αυτό και ο δράστης την σκότωσε.
    Στην συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο του μακελειού αλλά συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης από αστυνομικούς της ομαδας ΔΙ.ΑΣ που κλήθηκαν στο σημείο. Ο αστυφύλακας του τμήματος τροχαίας Νέας Ιωνίας, φέρεται να είχε προστριβές για την δόση ενός δανείου με το οποίο είχαν αγοράσει από κοινού με την πρώην σύζυγό.
    Επίσης το τελευταίο διάστημα 35χρονος φέρεται να επιχείρησε επανασύνδεση δίχως όμως αποτέλεσμα. Τραγικές φιγούρες της τραγωδίας, τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού που από την μία στιγμή στην άλλη, έμειναν χωρίς γονείς.
    Διαβάστε επίσης:
    Αστυνομικός εκτέλεσε δύο γυναίκες στην Κηφισιά – Άδειασε μία γεμιστήρα πάνω τους! (αποκλειστικό βίντεο)
    Κηφισιά: Τι κατέθεσε ο αστυνομικός που εκτέλεσε εν ψυχρώ τη πρώην σύζυγό του και τη φίλη της


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ