• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

ΠτΔ-Κορονοϊός: Οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των υπεύθυνων επιστημόνων και των αρμοδίων αρχών

lawandorder.gr 18-03-2020 14:39 Τελευταία ενημέρωση: 18-03-2020 14:41
ΠτΔ-Κορονοϊός: Οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των υπεύθυνων επιστημόνων και των αρμοδίων αρχών
Μηνύματα συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό

Την αμέριστη συμπαράστασή της, καθώς και την προσωπική της ευγνωμοσύνη αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Παθολογίας-Λοιμώξεων, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, Χαράλαμπο Γώγο, καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωδών νοσημάτων-διευθυντή Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και Δημήτρη Μπούμπα, καθηγητή Παθολογίας Ρευματολογίας -Διευθυντή Δ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τους επιστήμονες να μεταφέρουν σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης, τις θερμές της ευχαριστίες για το δύσκολο έργο που επιτελούν. Τόνισε, επίσης, ότι συμμερίζεται απόλυτα τις αγωνίες τους και υπογράμμισε ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισημαίνει, μετά από τις συνομιλίες αυτές, την ανάγκη όλοι οι Έλληνες πολίτες να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και την ενημέρωση των υπεύθυνων επιστημόνων και των αρμοδίων αρχών.

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που δοκιμάζονται οι αντοχές της κοινωνίας μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για παραπληροφόρηση και εύκολη υιοθέτηση αστήρικτων θεωριών, που καλλιεργούν τον πανικό. Με υπευθυνότητα, πειθαρχία, αλλά και αισιοδοξία, θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτή την παγκόσμια απειλή» τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo