ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Το σωματείο Ειδικών Φρουρών εξασφάλισε 500 λίτρα αντισηπτικό και 5.000 μάσκες για τους αστυνομικούς

Μιχάλης Τεζάρης 17-03-2020 19:47 Τελευταία ενημέρωση: 17-03-2020 20:00
Το σωματείο Ειδικών Φρουρών εξασφάλισε 500 λίτρα αντισηπτικό και 5.000 μάσκες για τους αστυνομικούς
«Χωρίς υπερβολές και "θέαμα", με προσήλωση στον κοινό αγώνα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια»

Στο πλευρό των ειδικών φρουρών για ακόμη μια φορά με έμπρακτο τρόπο, βρέθηκε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, που συγκέντρωσε 500 λίτρα αντισηπτικό υγρό και 5.000 μάσκες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «η προμήθεια πραγματοποιήθηκε με χορηγίες αφανών χορηγών φίλων της Αστυνομίας, εν μέρει με δαπάνες του Σωματείου, ενώ οι 4.000 μάσκες χορηγήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ από την Περιφέρεια Αττικής, μετά από δημόσια δέσμευση του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη, τον οποίο και ευχαριστούμε. Τα υλικά προστασίας διανεμήθηκαν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις της ΔΙΑΣ (Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής, Νότιας, Βόρειας), στη Διεύθυνση Μεταγωγών Αττικής, στις ΟΠΚΕ Αττικής και τη ΔΡΑΣΗ».

Παράλληλα σημειώνεται πως «χωρίς υπερβολές και "θέαμα", με προσήλωση στον κοινό αγώνα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, παρακινώντας και καλώντας όλους να συγκλίνουν στη μάχη ενάντια στον "ωχαδελφισμό" και την αδιαφορία, ώστε να νικήσει η αλληλεγγύη και η συνεργασία».

Τέλος, το ΣΕΦΕΕΑ τονίζει πως «ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση παρά τις εκκλήσεις μας ακόμη και σήμερα υπεκφεύγει της υποχρέωσής της να προστατεύσει τους αστυνομικούς της χορηγώντας τους μέσα ατομικής υγιεινής και προστασίας, καθιστώντας τους ευάλωτους στον ιό, θέτοντας παράλληλα σε κίνδυνο τους πολίτες που έρχονται σε επαφή. Το ΣΕΦΕΑΑ δεν θα παραμείνει σε εκκλήσεις συναισθανόμενο ότι η συνέχιση της αδιαφορίας θα καταλήξει "εγκληματική"».

Διαβάστε και:

Έκκληση από τους Ειδικούς Φρουρούς στην ηγεσία για χορήγηση μέσων πρώτης ανάγκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo