Ολοκληρώθηκαν οι τακτικές και έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 14-03-2020 16:14
Ολοκληρώθηκαν οι τακτικές και έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις
Οι αποφάσεις του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου

Με τις αποφάσεις που έλαβε το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο του Στρατού Ξηράς (ΑΣΣ) για τους συνταγματάρχες Όπλων και Σωμάτων προς πλήρωση κενών θέσεων ταξιαρχών, που είναι και οι περισσότεροι αριθμητικώς από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες τακτικές και έκτακτες κρίσεις σε αυτές.

Τουλάχιστον αυτές που πραγματοποιούνται και ανακοινώνονται από το ΓΕΕΘΑ και του Κλάδους, καθώς προαγωγές ανά βαθμό πραγματοποιούνται σε κάθε Κλάδο για όλους τους αξιωματικούς αλλά είναι πλέον σε – ας το πούμε έτσι – «υπηρεσιακό επίπεδο».

Στο πλαίσιο λοιπόν των ετήσιων τακτικών κρίσεων των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το ΑΣΣ έκρινε «προακτέους κατ'; εκλογή» στο βαθμό του ταξιάρχου  Όπλων 45 συνταγματάρχες Όπλων, «διατηρητέους στον αυτό βαθμό» 20 συνταγματάρχες  Όπλων και «Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους» άλλους 12 συνταγματάρχες  Όπλων.

Ακολούθως και σε νέα συνεδρίασή του το ΑΣΣ έκρινε «προακτέους κατ' εκλογή» στο βαθμό του ταξιάρχου 5 συνταγματάρχες Σωμάτων και «διατηρητέο στον αυτό βαθμό» 1 συνταγματάρχη Σωμάτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo