Ολυμπιακή Φλόγα: Ο Τζεράρντ Μπάτλερ φωνάζει «This is Sparta» και αποθεώνεται (Βίντεο) - Διεκόπη η λαμπαδηδρομία

Newsroom L&O 13-03-2020 14:24 Τελευταία ενημέρωση: 13-03-2020 14:32
Ολυμπιακή Φλόγα: Ο Τζεράρντ Μπάτλερ φωνάζει «This is Sparta» και αποθεώνεται (Βίντεο) - Διεκόπη η λαμπαδηδρομία
Μετά το event η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι σταματάει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας

Κοσμοσυρροή σημειώθηκε στη Σπάρτη για την αφή του βωμού από τον Σκωτσέζο σταρ του σινεμά Τζεράλντ Μπάτλερ στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά τον διάσημο «Λεωνίδα» της ταινίας «300». Ο παγκοσμίως γνωστός ηθοποιός δεν απογοήτευσε το κοινό φωνάζοντας στη λήξη της τελετής τη θρυλική ιαχή This is Sparta.

Ωστόσο στη συνέχεια η Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας!

Σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει τα εξής: «H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανηλειμμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.

Η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές.

Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo