ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

H «μεγάλη απόβαση» της FRONTEX στον Έβρο - Στρατοχωροφύλακες και αστυνομικοί επί ποδός (Βίντεο + Εικόνες)

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 13-03-2020 12:32 Τελευταία ενημέρωση: 13-03-2020 12:35
H «μεγάλη απόβαση» της FRONTEX στον Έβρο - Στρατοχωροφύλακες και αστυνομικοί επί ποδός (Βίντεο + Εικόνες)
Άνδρες και γυναίκες των δυνάμεων της Αστυνομίας ή της Στρατοχωροφυλακής των χωρών τους ήρθαν στον Έβρο, στο πλαίσιο της συνδρομής της Ε.Ε. προς την Ελλάδα στην αντιμετώπιση του μείζονος προσφυγικού/μεταναστευτικού προβλήματος

Στιγμιότυπα από την ανάληψη υπηρεσίας των ανδρών και γυναικών της αστυνομικής δυνάμεως της FRONTEX στα χερσαία σύνορα Ελλάδος – Τουρκίας στις Καστανιές του Έβρου, ως μέρος της συνδρομής της Ευρωπαϊκής Ενώσεως προς την Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα – υπό μορφή βίντεο και φωτογραφιών – το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης, πριν από λίγη ώρα. 

Θυμίζουμε ότι το προσωπικό αυτό, άνδρες και γυναίκες των δυνάμεων της Αστυνομίας ή της Στρατοχωροφυλακής των χωρών τους που έχουν αποστείλει δυνάμεις στον Έβρο, στο πλαίσιο της συνδρομής της ΕΕ προς την Ελλάδα στην αντιμετώπιση του μείζονος προσφυγικού/μεταναστευτικού προβλήματος, προέρχονται από την Αυστρία, την Πολωνία και την Κύπρο.

Υπάρχουν και άλλες χώρες οι οποίες έχουν στείλει δυνάμεις και μέσα και επιχειρούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων για την αντιμετώπιση του ιδίου μείζονος προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και κατ’ επέκταση η ΕΕ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo