ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Κορονοϊός: «Εικονικό» κλείσιμο των Σχολών της Αστυνομίας καταγγέλλει η ΠΟΑΣΥ

Newsroom L&O 12-03-2020 16:24
Κορονοϊός: «Εικονικό» κλείσιμο των Σχολών της Αστυνομίας καταγγέλλει η ΠΟΑΣΥ
Τι αποκαλύπτει στην επιστολή-καταγγελία της

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), αποκαλύπτοντας ότι οι Σχολές της Αστυνομίας, ενώ ανακοινώθηκε ότι έκλεισαν εξαιτίας του κορονοϊού, ωστόσο, οι Δόκιμοι συνεχίζουν να διαμένουν εντός των κοιτώνων των Σχολών και, μάλιστα, απασχολούνται σε αστυνομικές υπηρεσίες.

Σε επιστολή καταγγελία που έστειλε στην πολιτική και φυσική ηγεσία της αστυνομίας η ΠΟΑΣΥ αποκαλύπτει τα εξής:

«Με το υπ’ αριθ. 100/2/18 από 11 Μαρτίου 2020 έγγραφό μας, αιτηθήκαμε την αναστολή λειτουργίας των Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον έλεγχο της εξάπλωσης στη χώρα μας του επικίνδυνου νέου ιού, COVID -19 (Κορονοϊός), ωστόσο, τα όσα πληροφορούμαστε ότι διαδέχθηκαν τη θετική ανταπόκριση της Ηγεσίας, δεν τιμούν κανέναν.

Πώς είναι δυνατόν ναι μεν να κλείσουν οι Σχολές για τους λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται, αλλά την ίδια ώρα οι Δόκιμοι να συνεχίσουν να διαμένουν εντός των κοιτώνων των Σχολών και μάλιστα, να απασχολούνται σε αστυνομικές υπηρεσίες;

Επειδή αυτή η απόφαση απέχει μακράν των χθεσινών δηλώσεων του Πρωθυπουργού και αγγίζει τα όρια της πρόκλησης, παρακαλούμε όπως, άμεσα, υπάρξει παρέμβασή σας προς αποκατάσταση της κοινής λογικής που παραβιάζεται βάναυσα, χάριν ακατανόητων σε μας σκοπιμοτήτων, τη στιγμή μάλιστα, που σε άλλα Σώματα (π.χ. Πυροσβεστικό Σώμα), το ζήτημα αντιμετωπίστηκε άμεσα και χωρίς να προκληθεί ουδεμία αναστάτωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo