Κορονοϊός: Για προληπτικούς λόγους επέστρεψαν Ναυτικοί Δόκιμοι από την Αίγυπτο

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 11-03-2020 17:05 Τελευταία ενημέρωση: 11-03-2020 17:11
Κορονοϊός: Για προληπτικούς λόγους επέστρεψαν Ναυτικοί Δόκιμοι από την Αίγυπτο
Δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα υγείας


Για καθαρώς προληπτικούς λόγους επέστρεψαν πέντε Ναυτικοί Δόκιμοι και ο συνοδός αξιωματικός τους από την Αίγυπτο όπου βρίσκονταν για εβδομαδιαίας διάρκειας εκπαιδευτική δραστηριότητα στο πλαίσιο υλοποιήσεως των όρων της υφιστάμενης διμερούς αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Συμφώνως με ναυτικές πηγές του ΓΕΝ, οι Δόκιμοι όταν είχαν αναχωρήσει από την Ελλάδα για τη χώρα του Νείλου, αυτή δεν συμπεριλαμβανόταν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις χώρες που έχουν πρόβλημα με τον κορονοϊό, και έκαναν κανονικώς την εκπαίδευσή του.

Όταν αυτή ολοκληρώθηκε και στο πρόγραμμα υπήρχε ένα τριήμερο «εκπαιδευτικών επισκέψεων» σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία κλπ,η Διοίκηση της Σχολής σε συνεννόηση με το ΓΕΝ, αποφάσισε όπως αλλάξει όλα τα εισιτήρια της αποστολής και αντί για την Παρασκευή 13 Μαρτίου που ήταν προγραμματισμένο, να επιστρέψουν νωρίτερα – χθες – και έτσι να μην ρισκάρουν αδίκως πηγαίνοντας σε χώρους κλειστούς και ανοικτούς, με εκατοντάδες κόσμο από όλο τον κόσμο!

Έτσι επέτρεψαν και βρίσκονται στη Σχολή τους, απολύτως καλά στην υγεία τους και χωρίς να έχουν το παραμικρό πρόβλημα, συμφώνως πάντα με την ίδια ναυτική πηγή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo