Μετρό Βρυξελλών - Ασθενής με κορονοϊό έγλειφε τα χέρια του και άγγιζε τις χειρολαβές (Βίντεο)

Newsroom L&O 11-03-2020 12:18 Τελευταία ενημέρωση: 11-03-2020 12:30
Μετρό Βρυξελλών - Ασθενής με κορονοϊό έγλειφε τα χέρια του και άγγιζε τις χειρολαβές (Βίντεο)
Ο συγκεκριμένος συρμός αποσύρθηκε από την κυκλοφορία και απολυμάνθηκε σχολαστικά

Πανικός προκλήθηκε στο μετρό των Βρυξελλών καθώς νεαρός ασθενής που φορούσε μάσκα κατά του ιού στο πρόσωπό του άρχισε να γλείφει τα δάκτυλα του αριστερού χεριού του και να αγγίζει το στύλο που βρισκόταν μπροστά του, ο οποίος λειτουργεί ως χειρολαβή για τους επιβάτες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα ξεκίνησαν όταν ο συρμός του μετρό βρισκόταν εν κινήσει, τότε ο νεαρός τράβηξε σιγά-σιγά την μάσκα που φορούσε στο πρόσωπό του κατά του κορονοϊου και άρχισε να γλείφει τα δάκτυλα του αριστερού χεριού του.

Στη συνέχεια άρχισε να σκουπίζει το σάλιο στον στύλο που βρισκόταν μπροστά του ο οποίος λειτουργεί ως χειρολαβή για τους επιβάτες.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός με έναν από τους επιβάτες να καταγράφει το σκηνικό με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ αμέσως έγινε viral στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Twitter o ο οργανισμός δημοσίων συγκοινωνιών των Βρυξελλών «ο νεαρός άνδρας, ο οποίος διαπιστώθηκε πως νοσεί από τον κορονοϊό, συνελήφθη από αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι του μετρό».

Ωστόσο, άμεσα ο συγκεκριμένος συρμός αποσύρθηκε από την κυκλοφορία και απολυμάνθηκε σχολαστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo