ΥΠΕΘΑ  - Έκτακτη σύσκεψη κορυφής για τον κορονοϊό στις Ένοπλες Δυνάμεις

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 11-03-2020 11:30 Τελευταία ενημέρωση: 11-03-2020 11:39
ΥΠΕΘΑ  - Έκτακτη σύσκεψη κορυφής για τον κορονοϊό στις Ένοπλες Δυνάμεις
Βρίσκεται σε εξέλιξη

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιείται τώρα στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στο γραφείο του υπουργού Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, για την εξέταση της καταστάσεως με τον κορονοϊό, όπως αυτή έχει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στην ελληνική κοινωνία και τον αντίκτυπό της επί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη σύσκεψη αυτή συμμετέχουν εκτός από τον ΥΕΘΑ και ο ΥΦΕΘΑ Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Αντώνης Οικονόμου,  οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη, η οποία ξεκίνησε στις 10:00 και διαρκεί ακόμα, είναι το θέμα της διδασκαλίας ή όχι σε όλες τις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, το θέμα των παρελάσεων και της συμμετοχής τμημάτων των ΕΔ σε αυτές, το θέμα των τελετών ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων σε όλα τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως (ή των μονάδων που χρησιμοποιούνται ως τέτοια) για τους νεοσύλλεκτους της 2020Β’ΕΣΣΟ κλπ.

Διαβάστε επίσης:

Σε «καραντίνα» στο σπίτι του o υπαξιωματικός της φρεγάτας «Ύδρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo