ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Άδειες Στρατιωτικού Προσωπικού λόγω κορονοϊό ζητά η ΠΟΕΣ

Newsroom L&O 10-03-2020 15:58 Τελευταία ενημέρωση: 10-03-2020 15:59
Άδειες Στρατιωτικού Προσωπικού λόγω κορονοϊό ζητά η ΠΟΕΣ
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣ

Τη δυνατότητα χορήγησης ειδικής αδείας στα συζευγμένα στελέχη των ΕΔ, τα οποία έχουν παιδιά που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η λειτουργία των οποίων ανεστάλη και για όσο διάστημα απαιτηθεί, λόγω κορονοϊού ζητά με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της:

Καθημερινώς προκύπτουν νέα δεδομένα και διαρκώς επικαιροποιούνται τα μέτρα που λαμβάνονται προληπτικά για τον κορονοϊό, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αναστολή λειτουργίας εκπαιδευτικών δομών όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Στις ως άνω εκπαιδευτικές δομές, τυγχάνει να φοιτούν και τέκνα συζευγμένων στρατιωτικών, οι οποίοι υπηρετούν μακράν των τόπων συμφερόντων τους και δεν υπάρχει στο οικογενειακό τους περιβάλλον κάποιο πρόσωπο που να μπορεί να «προσέχει» τα τέκνα αυτά, για όλο το διάστημα κατά το οποίο ανεστάλη ή θα ανασταλεί στο μέλλον η λειτουργία τους.

Κατόπιν τούτων παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορηγήσεως ειδικής αδείας στα συζευγμένα στελέχη των ΕΔ, τα οποία έχουν τέκνα που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης η λειτουργία των οποίων ανεστάλη και για όσο διάστημα απαιτηθεί, λόγω κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo