ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΠΟΜΕΝΣ: Οι Ένοπλες Δυνάμεις επιτελούν το συνταγματικό τους ρόλο ως εγγυητές της εθνικής ανεξαρτησίας

Newsroom L&O 10-03-2020 11:05 Τελευταία ενημέρωση: 10-03-2020 11:06
Η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δηλώνουν δυναμικά το παρών, με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού στον Έβρο, τονίζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΜΕΝΣ.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της:

Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.,εκφράζουμε από κοινού με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), την αμέριστη συμπαράσταση και την ευγνωμοσύνη μας, στο σύνολο των συναδέλφων μας στις Ε.Δ. και τα Σώματα Ασφαλείας, που συνεχίζουν να επιχειρούν με σθένος και αποφασιστικότητα στα σύνορα του Έβρου, υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της χώρας, για την αποτροπή παράνομης εισόδου ατόμων τρίτων χωρών.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, για τις οποίες όλοι οι Έλληνες αισθανόμαστε υπερήφανοι επιτελούν το συνταγματικό τους ρόλο ως εγγυητές της εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δηλώνουμε δυναμικά το παρών, με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση, πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού.