ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Στηρίζει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στα σύνορα (Εικόνα)

Newsroom L&O 06-03-2020 13:14 Τελευταία ενημέρωση: 06-03-2020 13:16
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Στηρίζει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στα σύνορα (Εικόνα)
Η ανάρτησή της στο Instagram

Με ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δηλώνει τη στήριξη στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στα σύνορα.

«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ’ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο… Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά. Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι… Σαν έτοιμοι από καιρό…», έγραψε η ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο ... Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι ... Σαν έτοιμοι από καιρό... Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeople

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo