• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Δικηγόροι Παπαγγελόπουλου: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επιχείρησαν να κατασκευάσουν κι άλλες ανύπαρκτες κατηγορίες

Κατερίνα Μάνθου 05-03-2020 15:09 Τελευταία ενημέρωση: 05-03-2020 15:28
Δικηγόροι Παπαγγελόπουλου: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επιχείρησαν να κατασκευάσουν κι άλλες ανύπαρκτες κατηγορίες
Η δήλωση των συνηγόρων του κ. Παπαγγελόπουλου

Δήλωση με αφορμή τη γμωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής για την διεύρυνση της προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Δημητρίου Παπαγγελόπου, έκαναν οι δικηγόροι του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα.

Συγκεκριμένα οι συνήγοροι κ. Παπαγγελόπουλου, στη δήλωσή τους, αναφέρουν:

«Η γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής για την διεύρυνση της προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου, επιβεβαίωσε, με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, τη θέση μας ότι η εξέταση από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή μαρτύρων για άσχετες με την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής πράξεις, είναι παράνομη και ως εκ τούτου άκυρη.

Επιπλέον επιβεβαίωσε ότι η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Προκαταρκτικής Επιτροπής από την έναρξη της λειτουργίας της προέβαινε και προβαίνει συνεχώς σε αυθαίρετες και παράνομες πράξεις, αποκαλύπτοντας ότι η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου είναι πολιτική.

Η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ διαπιστώνοντας ότι ουδέν στοιχείο προέκυψε για την στήριξη της δήθεν σκευωρίας για την υπόθεση της NOVARTIS, επιχείρησε, τελείως απαράδεκτα και παράνομα την κατασκευή άλλων ανύπαρκτων κατηγοριών, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, καλώντας μάρτυρες που δεν είχαν καμία σχέση με τις πράξεις για τις οποίες συστήθηκε η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης, ενώ δεν ικανοποίησε σχεδόν κανένα αίτημά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo