• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Στ. Τάσος στο L&O για μεταναστευτικό: «Να κλείσουν όλα τα Hot Spot και να μην γίνει κανένα νέο» (Bίντεο)

Μιχάλης Σιάχος 28-02-2020 07:20 Τελευταία ενημέρωση: 28-02-2020 09:45
Στ. Τάσος στο L&O για μεταναστευτικό: «Να κλείσουν όλα τα Hot Spot και να μην γίνει κανένα νέο»  (Bίντεο)
«Η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει ξανά τη λαϊκή αντίσταση αν επιμείνει» ζήτησε ο πρώην βουλευτής ΚΚΕ Σταύρος Τάσος - Αποστολή του lawandorder.gr στη Λέσβο

«Ο παλλαϊκός ξεσηκωμός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, έδειξε τις τελευταίες μέρες ότι ο λαός όταν είναι αποφασισμένος μπορεί να επιβάλει τη θέλησή του, να νικήσει ενάντια σε οποιαδήποτε δύναμη καταστολής», τονίζει μιλώντας στο lawandorder.gr, ο πρώην βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, Σταύρος Τάσος.

Σύμφωνα με τον κ. Τάσο, η κυβέρνηση θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με την παλλαϊκή αντίσταση αν αποφασίσει να συνεχίσει στην ίδια ρότα.

«Το πρόβλημα για να λυθεί», υπογραμμίζει ο κ. Τάσος, «απαιτείται οι πρόσφυγες να μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα, εκεί να πάρουν τα χαρτιά τους και να πάνε στις χώρες που είναι τελικός προορισμός τους, Να κλείσουν όλα τα Hot Spot, κλειστά και ανοιχτά και να μην γίνει κανένα νέο. Αυτή είναι η λύση που συμφέρει τον ελληνικό λαό, όσο και τους πρόσφυγες-μετανάστες και κυρίως τους νησιώτες, που έχουν επωμιστεί τις συνέπειες του μόνιμου εγκλωβισμού των προσφύγων-μεταναστών στα νησιά, εξαιτίας της συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας και της συνθήκης του Δουβλίνο», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τάσος, καλώντας το λαό να αντιπαλέψει τις συγκεκριμένες συμφωνίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo