16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ L&O: Κλεμμένες μοτοσυκλέτες βρέθηκαν στο πάρκινγκ του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!


    Αναστάτωση στα υψηλόβαθμα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε το πρωί της Τετάρτης ο εντοπισμός δύο μοτοσυκλετών, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή, στο χώρο στάθμευσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του Lawandorder, για τη μια μοτοσυκλέτα έχει ταυτοποιηθεί ο κάτοχός της, ενώ άγνωστος είναι ο ιδιοκτήτης της δεύτερης. Άγνωστο, επίσης, παραμένει το χρονικό διάστημα που βρίσκονται στο σημείο, αλλά και ο τρόπος που μπήκαν στο υπουργείο.
    Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σηκώνει το «χαλί» και φέρνει στην επιφάνεια παθογένειες που τα τελευταία χρόνια έχουν διογκωθεί και σχετίζονται αφενός με τα ακάλυπτα κενά σε προσωπικό της φρουράς, αφού λόγω των συνθηκών και της Διοίκησης υπάρχει απροθυμία να μετακινηθούν αστυνομικοί άλλων υπηρεσιών εκεί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια έρχονται αστυνομικοί από «κακές» υπηρεσίες της Αθήνας, όπως Κυψέλη, Ακρόπολη, Εξάρχεια και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ζητούν να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους.
    Ο «πονοκέφαλος» της «Κατεχάκη» είναι έντονος, διότι η φρουρά της εγκατάστασης έχει την κυρία ευθύνη της ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. της ΕΥΠ και πολλών άλλων νευραλγικών υπηρεσιών.
    Η συγκυρία θέλει υπουργός Προστασίας του Πολίτη να είναι ο ίδιος μ’ εκείνον που του στέρησαν τον συνεργάτη του μετά από την έκρηξη βόμβας στο γραφείο του υπασπιστή του! Και η «ευαισθησία» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε θέματα ασφάλειας είναι παραπάνω από μεγάλη!


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ