ΣτΕ: Απερρίφθη το αίτημα ΠΑΟΚ και Ξάνθης να «παγώσει» η απόφαση για την πολυιδιοκτησία

Κατερίνα Μάνθου 26-02-2020 16:42 Τελευταία ενημέρωση: 26-02-2020 16:44
ΣτΕ: Απερρίφθη το αίτημα ΠΑΟΚ και Ξάνθης να «παγώσει» η απόφαση για την πολυιδιοκτησία
Οι δυο ομάδες έχουν καταθέσει και αίτηση για έκδοση απόφασης αναστολής, η οποία επρόκειτο να εξεταστεί το επόμενο διάστημα
Απορρίφθηκε το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που είχαν υποβάλλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), η ομάδα της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ. Το αίτημα απορρίφθηκε από τον σύμβουλο Επικρατείας Γ. Τσιμέκα με το αιτιολογικό ότι οι δύο ομάδες έχουν καταθέσει παράλληλα ανάλογες αιτήσεις και στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Με την αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής οι δυο ομάδες ζητούσαν να «παγώσει» η υπουργική απόφαση για την πολυιδιοκτησία στις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Να σημειωθεί πως η απόρριψη της αίτησης προσωρινής διαταγής έγινε από τον κ. Τσιμέκα, καθώς ο προεδρεύων του Γ΄ Τμήματος, αντιπρόεδρος Δημήτριος Σκαλτσούνης δήλωσε κώλυμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ομάδες έχουν καταθέσει και αίτηση για έκδοση απόφασης αναστολής, η οποία επρόκειτο να εξεταστεί το επόμενο διάστημα. Ξάνθη και ΠΑΟΚ έχουν καταθέσει τέλος ακόμη αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ, η οποία θα συζητηθεί στις 2 Απριλίου 2020, με εισηγητή τον τον σύμβουλο Επικρατείας Β. Ανδρουλάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo