Ψεύδεται o Μιωνής, λέει η Παπαδάκου – Εξαπάτησε Άρειο Πάγο και βρετανική Δικαιοσύνη!

Κατερίνα Μάνθου 26-02-2020 14:46 Τελευταία ενημέρωση: 26-02-2020 14:50
Ψεύδεται o Μιωνής, λέει η Παπαδάκου – Εξαπάτησε Άρειο Πάγο και βρετανική Δικαιοσύνη!
Η κυρία Παπαδάκου αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας εξαπέλυσε «οχετό» εναντίον της

Δήλωση με την οποία χαρακτηρίζει φαντασιώσεις και ψέματα τα όσα φέρεται να κατέθεσε σήμερα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής, εξέδωσε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.

Στη δήλωσή της η κυρία Παπαδάκου αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας εξαπέλυσε «οχετό» εναντίον της ενώ υποστηρίζει ότι κατάφερε να εξαπατήσει τον Άρειο Πάγο και την βρετανική δικαιοσύνη και να εκδώσει καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της. Σημειώνεται ότι ο κ. Μιωνής κατέθεσε σήμερα το πρωί, δια του δικηγόρου του Π. Πανταζή, μήνυση σε βάρος του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, της κυρίας Παπαδάκου και δυο ακόμη προσώπων. Τους αποδίδει βαριές κακουργηματικού τύπου κατηγορίες, όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης. Ολόκληρη η δήλωση της δημοσιογράφου έχει ως εξής:

«Ο άνθρωπος ο οποίος εξαπάτησε πολλές φορές την Ελληνική και τη Βρετανική Δικαιοσύνη χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία, όπως αποδεικνύεται από έγγραφα των αμερικανικών αρχών τα οποία δυστυχώς ήρθαν σε γνώση μου μόλις το Δεκέμβριο του 2019, ο επιχειρηματίας Sabby Mionis ψεύδεται και ενώπιον της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής, καταθέτοντας για άλλη μια φορά ψέματα, φαντασιώσεις, και ψευδή στοιχεία. Επιχειρώντας να εξοντώσει κάθε φωνή δημοσιογράφου, που κατήγγειλε την υπαρκτή εμπλοκή του στη λίστα Lagarde, ενάντια σε κάθε έννοια ηθικής και αλήθειας, όργανο και των πολιτικών που συγκαλύπτουν και συγκάλυψαν την παράνομη δράση του και είναι μέντορες της σκευωρίας που επιχειρεί να εμφανίσει, γίνεται δυστυχώς αποδεκτός ως μάρτυρας σε μία υπόθεση που είναι εντελώς άσχετη και με τις αθλιότητες που καταγγέλλει.

Εναντίον του κ Mionis έχω ήδη καταθέσει προ πολλού μήνυση για απάτη της Ελληνικής δικαιοσύνης, με έγγραφα από τις Ηνωμένες Πολιτείες που αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν τον συκοφάντησα για υπόθεση φοροδιαφυγής (957.00 δολαρίων) που είχε εκεί, αλλά σε βάρος του είχε εκδοθεί και Ομοσπονδιακή Απόφαση Κατάσχεσης (Federal Tax Lien) υπ αριθμ 319327706/29-9-2006 περιουσιακού του στοιχείου στη Μασαχουσέτη. Εκείνος, παρότι τα γνώριζε όλα αυτά, προσέφυγε στη Βρετανική Δικαιοσύνη για να με καταδικάσει με ψευδή στοιχεία εξαπατώντας το βρετανό δικαστή με απόκρυψη των ανωτέρω στοιχείων έκανε εκτελεστή την απόφαση στην Ελληνική δικαιοσύνη, εξαπατώντας και τα μέλη του Αρείου Πάγου, και μπήκε σαν κλέφτης σπίτι μου, για να μου κατασχέσει τα οικογενειακά μου κειμήλια, βασιζόμενος στα άθλια ψέματα με τα οποία εξέδωσε τις σε βάρος μου καταδικαστικές αποφάσεις.

Επειδή γνωρίζει τη μήνυση ,που αποκαλύπτει τα ψέμματα του ,εξαπέλυσε τον οχετό εναντίον μου σήμερα !».

Για όσα με κατηγορεί σήμερα στην επιτροπή της βουλής, θα λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη, από την οποία θα ζητήσω προστασία απέναντι σε έναν άθλιο συκοφάντη.

Όπως λέει ο σοφός λαός μας «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» , αφού ο άνθρωπος που διώχθηκε ακόμα και για απόπειρα απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου επιτίθεται και επιχειρεί να φιμώσει μιά Ελληνίδα δημοσιογράφο που έκανε μόνο το καθήκον της και με τις αποκαλύψεις της βοήθησε να εισπραχτούν εκατομμύρια ευρώ από τα Δημόσια Ταμεία!

Υ.Γ. Για κάθε καχύποπτο τα έγγραφα από τις ΗΠΑ στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo