Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Motor Oil

Μιχάλης Τεζάρης 25-02-2020 13:17 Τελευταία ενημέρωση: 25-02-2020 15:06
Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Motor Oil
Ανέλαβε την ευθύνη μέσω ιστοσελίδας αντιεξουσιαστικού περιεχομένου, όπου αναρτήθηκε και το σχετικό βίντεο

Βίντεο από την επίθεση στα γραφεία της Motor Oil έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας, υλικό που λειτουργεί ως ηχητικό και όχι τόσο ως οπτικό ντοκουμέντο.

 Κατά τη διάρκεια της σκοτεινής λήψης, η οποία δεν επιτρέπει να διακρίνονται οι συμμετέχοντες, το βίντεο καταγράφει ήχους και θορύβους από χτυπήματα, σπασίματα και θραύσματα.

«Υπάρχει ένας μύθος που λέει ότι τα "εργατικά ατυχήματα" συμβαίνουν σε μικρά αφεντικά που προσπαθούν να μειώσουν τα κόστη, να εντατικοποιήσουν την εργασία, να ξεγελάσουν τις δεσμεύσεις του εργατικού δικαίου και των μέτρων ασφάλειας. Ο ίδιος μύθος λέει ότι μεγάλες εταιρείες δεν ρισκάρουν τη φήμη και προστατεύουν την εταιρική τους ταυτότητα εξασφαλίζοντας τους εργαζόμενούς τους. Ε, λοιπόν αυτό είναι μύθος». 

Με το παραπάνω σχόλιο ως εισαγωγή στη μακροσκελή της ανακοίνωση η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της MotoR Oil στο Μαρούσι, όπου όπως αναφέρει «τέσσερις εργάτες πριν λίγο καιρό τραυματίστηκαν βαριά και διακομίστηκαν στην εντατική με καθολικά εγκαύματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo