Ντούμας: Απολύτως σωστά έβγαλε όπλο ο αστυνομικός - Είναι μαύρος στο ξύλο

Newsroom L&O 25-02-2020 08:28 Τελευταία ενημέρωση: 25-02-2020 09:01
Ντούμας: Απολύτως σωστά έβγαλε όπλο ο αστυνομικός - Είναι μαύρος στο ξύλο
Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, που επισκέφτηκε τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο, υποστήριξε ότι «το θέαμα του συναδέλφου παραπέμπει σε κατακρεουργημένο άνθρωπο».

«Δεν κινδυνεύει η ζωή του, αλλά καλύτερα να μην τον δείτε - Είναι μαύρος στο ξύλο» σχολίασε  ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, κληθείς να τοποθετηθεί για το σάλο που έχει δημιουργηθεί με τον εκτός υπηρεσίας αστυνομικό που τράβηξε όπλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ, καθώς -σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- ήταν αμυνόμενος, αφού δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα.

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, που επισκέφτηκε τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο, υποστήριξε ακόμη ότι «απολύτως σωστά έβγαλε το όπλο του» καθώς «το θέαμα του συναδέλφου παρέπεμπε σε κατακρεουργημένο άνθρωπο».

Απαντώντας σε αρκετά δημοσιεύματα που καταγράφουν πως ο εμπλεκόμενος αστυνομικός βρέθηκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ προκειμένου να προβεί σε σύλληψη μικροπωλητή και εμποδίστηκε από αλληλέγγουους/φοιτητές, ο κ. Ντούμας απάντησε: «Αυτά τα λένε οι αντιεξουσιαστές και όσοι υιοθετούν τις απόψεις τους». Σημείωσε ακόμη ότι ο τραυματίας είναι 22χρόνων, νέος, και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευσή του, για την οποία έχει γίνει αρκετός λόγος, αποδεικνύεται πως ήταν ικανοποιητική, αφού και τη ζωή του έσωσε και χρήση του όπλου του δεν έκανε, παρά το χρησιμοποίησε για εκφοβισμό.

Σε ό,τι αφορά τη σειρά ερωτημάτων σχετικά με το περιστατικό που έθεσε στην κυβέρνηση, με δήλωσή του στο περιστύλιο της Βουλής, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ο Βασίλης Ντούμας έκανε λόγο για «γκάφες Ραγκούση» σχολιάζοντας ειρωνικά πως του έχουν αποστείλει ιδιαίτερη πρόσκληση να παραβρεθεί στο μνημόσυνο των δύο αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ που σκοτώθηκαν στου Ρέντη για να καταλάβει τι θα πει «ανατριχίλα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo